kisisel verilerin korunmasi

English   Français   Deutsche   italian  Español    Türkçe

Number Program Kişisel Verilerin Korunması

İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme’nin amacı, www.numberprogram.com ve mobil uygulama kullanımı sırasında elde edilen ve/veya üçüncü kişilerden alınan kişisel verilerin kullanımına ilişkin olarak aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesidir. Ayrıca Kullanıcılar’ın website ve mobil uygulama kullanımı ile ilgili olarak toplanan kişisel verilerin toplanma şekilleri, işlenme amaçları, hukuki nedenleri ve hakları konularında şeffaf bir şekilde Kullanıcıları bilgilendirmektir.

number program işbu Bilgilendirme hükümlerini dilediği zaman website ve mobil uygulam üzerinden yayımlamak suretiyle güncelleyebilir ve değiştirebilir. Number programın yaptığı güncelleme ve değişiklikler Portal’da yayınlandığı tarihten itibaren geçerli olacaktır.

 

Number Program websitesi ve mobil uygulaması işlevselliği nedir?

Number program websitesi/mobil uygulaması cep telefon/tablet/notbok ve pc gibi çok güçlü olmayan cihazlarda yapılamayacak sayı kombinasyonlarını sever üzerinde yapıp kullanıcılarına mobil uygulama üzerinden hizmet veren portaldır.Mobil uygulamalarımız Google play market gibi güvenilir platformlar üzerinden kullanıma sunulur.Number program mobil uygulamasını Kullanmak için kullanıcıların kredi satın alması gerekir ve kredi satın almak içinde ülkelerinin para birimini kullanırlar bu konuyla ilgili her türlü ödeme altyapısını Google Play Market sunmaktadır. 

Number Program websitesi ve mobil uygulaması Kişisel Veri Topluyor mu?

Number program websitesini ve mobil uygulamasının kullanımı için kullanıcıdan hiçbir bilgi talep edilmemektedir.Sadece mobil uygulama içinde ülke , şehir ve e mail bilgileri bölümüne kullanıcılar kendileri eğer isterseler bilgileri girerler.Ülke,şehir ve email bilgilerinin gilmesi olası sistemsel bazı aksaklıklarda kullanıcı ile iletişime geçmek içindir.Kullanıcı ülke,şehir ve email bilgilerini görmek zorunda değildir.

Kişisel Veriler Nerede Depolanır ve İşlenir?

Number program mobil uygulama içinde olan bölüme eğer kullanıcı kendi rızası ile ülke,şehir ve email bilgisi girdiğinde elde ettiğimiz kişisel verileriniz server hizmeti aldığımız güvenli firmalarda depolanır.İşbu Bilgilendirme kapsamında toplanan kişisel verileriniz burada yer alan hükümlere ve verilerin depolandığı ve işlendiği ülkede yürürlükte olan mevzuat kapsamında ve öngörülen güvenlik önlemleri dâhilinde işlenecektir.

Ad ve İletişim Bilgileri: 

Website iletişim, Kullanıcı kayıt, satış sonrası süreçlerin geliştirilmesi, iş geliştirme,promosyon,  analiz, müşteri memnuniyeti süreçlerini yönetmek amacıyla değerlendirilir.

Konum verileri: Konuma bağlı veya konumla ilişkili Portal fonksiyonlarının kullandırılması, denetim ve kontrol.

Kişisel Verileri Saklama Süresi

number program, elde ettiği kişisel verileri, Kullanıcılar’a Hizmet’ten en iyi şekilde faydalanabilmeleri için ve yükümlülükleri yerine getirebilmesi adına muhafaza edecektir.

Kişisel veri güvenliği konusunda sormak istediğiniz sorularınızı lottowebsite ((@)) gmail.com email adresine gönderebilirsiniz.